Η εταιρεία Pg-Plaisio ιδρύθηκε το 1983 στη Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται στο χώρο της τέχνης και της διακόσμισης. (Κατασκευάζει πίνακες, κορνίζες, καθρέπτες, και γενικά εμπορεύεται είδη κορνιζοποιϊας).

Η εταιρεία έχει διαγράψει μια απόλυτα επιτυχή πορεία από την ιδρυσή της έως και σήμερα. Προσδίδοντας πάντα ιδιαίτερη σημασία στο σχεδιασμό και την υψηλή ποιότητα, καλύπτοντας με μεγάλη επιτυχία τις ανάγκες των πελατών της τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Σήμερα η εταιρεία στεγάζεται σε ιδιόκτητους χώρους 2500 τ.μ στο Ωραιόκαστρο Θεσ/νίκης (Παραγωγή, γραφεία, έκθεση) και παράλληλα διατηρεί και ένα υποκατάστημα στην Ηλιούπολη.

H εταιρία στοχεύει, μέσω της συνεχούς ανάπτυξής της, τον άρτιο μηχανολογικό εξοπλισμό στην περαιτέρω βελτίωση των προϊόντων της, ώστε όχι μόνο να διατηρήσει αλλά και να βελτιώσει τη θέση της ως μια από τις κατεξοχήν εταιρίες "πιλότους" στον κλάδο της.

Με βασικά εφόδια την προηγμένη τεχνολογία και τον υψηλό βαθμό εμπειρίας και τεχνογνωσίας που έχει σχετικά με το το αντικείμενο στο οποίο δραστηριοποιείται, η εταιρεία Pg-Plaisio είναι έτοιμη να καθορίσει τις εξελίξεις στον τομέα της.