Καλαθι Αγορων - Συνολο:0.00€
Επικοινωνια +30 (231) 0682888

Sainte Cloud
Sainte Cloud

 

Sainte Cloud

από: Sisley Alfred|Η τιμή που εμφανίζεται είναι για το προϊόν σε Αφίσα με τις πραγματικές του διαστάσεις

Διαθεσιμότητα: In Stock

Κωδικός #: MS 32685

11.00€ σε Αφίσα 68x52 cm
 
Μέγεθος
Τύπος Εκτύπωσης
Κορνίζες


Αφίσα
Καμβάς (Ακρυλικό)
Καμβάς(Ελαιοτυπία)
Καμβάς (Ζωγραφική)

**Τοποθέτηση : |
 
 
**Αφορά ΜΟΝΟ θέματα σε καμβά.
Σας προσφέρουμε την επιλογή να διαλέξετε αν θέλετε την κορνίζα μπροστά ή πίσω απο το θέμα σας.

Πίνακας αντίγραφο σε Αφίσα 68x52 cm του καλλιτέχνη Sisley Alfred, με τίτλο "Sainte Cloud"Ζωγράφος : Sisley Alfred

Αφίσα : Εκτύπωση σε fine art χαρτί 200-300 gr/m2.

Καμβάς (ακρυλικό) χωρίς επιλογή κορνίζας :Μεταφορά του έργου σε καμβά(canvas transfer) ή απευθείας αναπαραγωγή σε καμβά , τελάρωμα σε ξύλο πεύκου με πάχος 2,5 ή 3,5 εκατοστά ανάλογα με την διάσταση. Επεξεργασία με ακρυλικό βερνίκι για προστασία απέναντι στη σκόνη και στην υγρασία.

Καμβάς(ελαιοτυπία)  χωρίς επιλογή κορνίζας :Μεταφορά του έργου σε καμβά(canvas transfer) ή απευθείας αναπαραγωγή σε καμβά,τελάρωμα σε ξύλο πεύκου με πάχος 2,5 ή 3,5 εκατοστά ανάλογα με την διάσταση. Επεξεργασία με ειδικό λάδι και πινέλο αφήνοντας μια υφή ζωγραφικής(πινελιές). Επίσης καλύπτεται με ακρυλικό βερνίκι για προστασία απέναντι στη σκόνη και στην υγρασία.

Καμβάς(Ζωγραφική) χωρίς επιλογή κορνίζας :Ζωγραφική του έργου εξ’ ολοκλήρου απο ζωγράφο και τελάρωμα σε ξύλο πεύκου με πάχος 2,5 ή 3,5 εκατοστά ανάλογα με την διάσταση.

 


Αφίσα με επιλογή κορνίζας : Περιλαμβάνει την επικόλληση του έργου σε MDF πλάτη 6mm σε μηχάνημα vacuum (αφαίρεσης αέρα) , επεξεργασία του έργου με ρολό δημιουργώντας μια υφή σαγρέ , επιπλεόν καλύπτεται με βερνίκι για προστασία απέναντι στην σκόνη και στην υγρασία. Τέλος ενσωματώνεται με την κορνίζα.

Καμβάδες με επιλογή κορνίζας : Περιλαμβάνει την επεξεργασία που περιγράφεται παραπάνω αντιστοίχως με την κάθε τεχνική , με την μόνη διαφορά οτι το τελάρωμα γίνετα με ξύλο πεύκου 2 εκατοστών έτσι ώστε να μπορεί να ενσωματωθεί στην κορνίζα.Alfred Sisley (30 Οκτωβρίου του 1839 - 29 Ιανουαρίου του 1899) ήταν ένας ιμπρεσιονιστής ζωγράφος που γεννήθηκε και πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του στη Γαλλία, αλλά διατήρησε τη βρετανική ιθαγένεια. Ήταν ο πιο συνεπής του ιμπρεσιονισμού στην αφοσίωσή του στην τοπιογραφία en plein air (δηλαδή, σε εξωτερικούς χώρους). Ποτέ δεν παρέκκλινε σε ζωγραφική εικόνα και, σε αντίθεση με Ρενουάρ και Πισαρό ποτέ δεν διαπιστώθηκε ότι ο Ιμπρεσιονισμός δεν εκπληρώνει τις καλλιτεχνικές ανάγκες του.

Μεταξύ των σημαντικών έργων του είναι μια σειρά από πίνακες του ποταμού Τάμεση, ως επί το πλείστον γύρω από Hampton, εκτελέστηκαν το 1874, και τα τοπία που απεικονίζουν χώρους κοντά στον Moret-sur-Loing.

Ίσως σας ενδιαφέρουν